SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Gömlekhisar Ortaokulu

Ekm

Okulumuzda her hafta perşembe günleri "Meyve Şenliği" etkinliği yapılmaktadır. Öğrencilerimize meyvenin sağlığa yararının önemini vurgulamak ve her hafta farklı bir meyvenin tadına vardırmak için etkinliğimiz düzenli bir şekilde devam etmektedir.  Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Milli Mücadelenin 100. yaşında Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz. Okulumuzda anı köşesi oluşturularak okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerine Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arakadaşlarına anı yazdırıldı. Milli Mücadelenin 100. yaşına ulaşmış olmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

Eyl

Okulumuzda  "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" töreni yapıldı. Tarihimize şanlı bir direniş olarak geçen mücadelede can veren şehitlerimiz saygıyla anıldı. Öğrencilerimize videolar izletilerek ve çeşitli etkinlikler yapılarak 15 Temmuz kahramanlık öyküsünün bilinmesi, anlatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması gerektiği bilinci öğrencilerimizde oluşturuldu. Etkinliklerde görev alan bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.